Clarins PRO Aromatique

Zoals velen van jullie gewend waren werd er tijdens de gezichtsbehandeling gewerkt met producten die tevens ook in de winkel te koop waren, daarin gaan een aantal dingen veranderen.
Op 8 en 9 juni zijn wij getraind door Clarins in Apeldoorn waar we van ‘normale’ Clarins salon naar een PRO Aromatique Clarins salon zijn gegaan. Wat wij ervaren als een hele eer.

Wat houdt een PRO behandeling in?

De PRO gezichtsbehandeling van Clarins heeft de Pro-intensive Plus Formule als uitgangspunt. Het zijn ultra-geconcentreerde professionele producten met een specifieke samenstelling, die alleen bedoeld zijn voor de geoefende handen van een Clarins specialiste. Om de werking van deze professionele formules te optimaliseren hebben de specialisten van Clarins een serie specifieke massagebewegingen ontwikkeld voor ieder product met de PRO Intensive-Plus Formule. De PRO Active gezichtsbehandelingen van Clarins brengen huidverzorging naar een nieuw niveau- dat van luxueuze behandelingen met prachtige resultaten.

In deze Clarins behandelingen wordt er gewerkt met producten die een hoog concentraat actieve werkstoffen bevatten, drie keer geconcentreerder dan de normale Clarins producten. We werken met speciaal geselecteerde supplementen en maskers die niet verkrijgbaar zijn voor thuisgebruik. Dit maakt het een echte salon ervaring, die niet alleen jou het totale zen gevoel geeft maar ook voor je huid. Deze ziet er na de PRO behandeling super gevoed, stralend en uitgerust uit. De afgelopen tijd hebben een aantal mensen deze behandeling al mogen ervaren en ik kan oprecht zeggen dat de reacties meer dan enthousiast zijn!
Mocht je de PRO behandeling in plaats van je ‘normale’ gezichtsbehandeling willen, dan kan dat! Voor slechts €10,= extra ervaar je deze heerlijke behandeling zelf. Graag adviseren wij jou wat het beste bij jouw huid past.