Contact

Meer informatie

Boven Parfumerie Douglas in Ede is de schoonheidssalon gevestigd.
De salon is tijdens de openingstijden van Parfumerie Douglas geopend op woensdag, donderdag en vrijdag (ook koopavond), alleen mogelijk op afspraak.

Je afspraak maak je eenvoudig via de boekingsknop op de website of bel of Whats-app naar: 0620510094

Mocht je je afspraak willen verplaatsen neem dan contact met mij op via 06-20510094, ook Whats-app is mogelijk. Uiterlijk 48 uur van te voren kan een afspraak gewijzigd worden. Een geannuleerde afspraak is pas geannuleerd als dit bevestigd is.

Houd er rekening mee dat als de afspraak daarna nog wordt geannuleerd er 75% in rekening gebracht wordt. Bij een no-show of vergeten afspraak zal dit 100% zijn. Hierop kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden.

Je kunt in het centrum parkeren bij Q-park Achterdoelen (uurtarief) of op het Kuyperplein, hier kost een dagkaart €4,00.

Heb je vragen?

Vul onderstaande formulier in of neem contact op via de bovenstaande gegevens.

Rodinde Beauty Salon Cadeaubon

Sta je op het punt een vriendin, je grote liefde of je moeder te verrassen? Geef haar een bon van Beauty Salon Rodinde en ze zal je dankbaar zijn. Wie wordt er nou niet blij van echt even een momentje voor zichzelf?
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram