Salon

Welkom bij Beauty Salon Rodinde, gelegen net buiten het centrum van Ede, in een prachtige witte villa aan de Stationsweg. Laat je verwennen door Rinske, ze werkt met het prachtige cosmeticamerk [comfort zone]. Geniet in alle rust van diverse behandelingen, waaronder gevarieerde gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages.

Beauty Salon Rodinde

Over Rinske

Mijn naam is Rinske Sijbrandij. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Ede. Sinds 2008 ben ik trotse eigenaar van Beauty Salon Rodinde. Waar deze naam vandaan komt? Rodinde is mijn tweede naam.

Schoonheidssalon nabij centrum Ede

Net buiten het centrum van Ede kan je me vinden, in een prachtige witte villa aan de Stationsweg. Hier kom je gelijk terecht in een bubbel waarin de heerlijkste geuren je tegemoetkomen. Welke behandeling je ook kiest, ik vraag je altijd je schoenen uit te doen. Dat ontspant beter en ligt veel lekkerder. De stoel is voorzien van stoelverwarming. Hoor jij de vogeltjes al fluiten?

Al 17 jaar voer ik met veel liefde en passie het vak als schoonheidsspecialiste uit. Ik realiseer me elke behandeling weer, dat het echt jouw moment is, waarin jij je terugtrekt uit de drukte van het dagelijks leven.

Verbetering huid

De verbetering van de huid vind ik erg belangrijk. Na een goede reiniging zie ik het grauwe laagje van je huid verdwijnen. De combinatie van de oh zo heerlijke producten van [comfort zone] en de massagetechnieken die speciaal zijn ontwikkeld door het merk, zorgen voor een stralende, stevige huid. De massage, het stukje ontspanning, vind ik een belangrijk onderdeel. Hierin zal ik je niet teleurstellen. Pas als jij tevreden de deur uit gaat, ben ik dat ook.

Ik hoop je gauw te mogen ontvangen in mijn salon.

Welkom in mijn schoonheidssalon

[ comfort zone ] schoonheidssalon

[comfort zone ] is een exclusief schoonheidsverzorgingsmerk uit Italië dat zich richt op het welzijn van mens en natuur door hoogwaardige, resultaatgerichte, duurzame huidverzorging. Mijn behandelingen worden uitsluitend manueel uitgevoerd. Als schoonheidsspecialiste ben ik door [ comfort zone ] getraind om jou zo de aller mooiste behandelingen te kunnen geven. De haakjes om [ comfort zone ] staan voor de armen van mij, als schoonheidsspecialiste.

Sluit je ogen, geniet, kom tot rust en laat je huid stralen.

Bekijk behandelingen

Rodinde Beauty Salon Cadeaubon

Sta je op het punt een vriendin, je grote liefde of je moeder te verrassen? Geef haar een bon van Beauty Salon Rodinde en ze zal je dankbaar zijn. Wie wordt er nou niet blij van echt even een momentje voor zichzelf?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram