Salon

Welkom bij Beauty Salon Rodinde, gelegen boven Parfumerie Douglas in het hart van het centrum van Ede. Laat je verwennen door Rinske, die werkt met het prachtige cosmeticamerk Clarins. Geniet in alle rust van diverse behandelingen, waaronder gevarieerde gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages.

Beauty Salon Rodinde

Over Rinske

Mijn naam is Rinske Sijbrandij. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Ede. Sinds 2008 ben ik trotse eigenaar van Beauty Salon Rodinde. Waar deze naam vandaan komt? Rodinde is mijn tweede naam.

Beautysalon in hartje centrum Ede

Midden in het centrum van Ede kan je me vinden boven Parfumerie Douglas. Je komt binnen in de winkel, daar haal ik je op en gaan samen naar boven. Hier kom je gelijk terecht in een bubbel waarin de heerlijkste geuren je tegemoetkomen. Voor welke behandeling je ook kiest, ik vraag je altijd je schoenen uit te doen. Dat ontspant beter en ligt veel lekkerder. De stoel is voorzien van stoelverwarming en dekentjes en zomers is er airco.

Al 15 jaar voer ik met veel liefde en passie het vak als schoonheidsspecialiste uit. Ik realiseer me elke behandeling weer, dat het echt jouw moment is, waarin jij je terugtrekt uit de drukte van het dagelijks leven.

Verbetering huid

De verbetering van de huid vind ik erg belangrijk. Na een goede reiniging zie ik het grauwe laagje van je huid verdwijnen. De combinatie van de oh zo heerlijke producten van Clarins en de massagetechnieken die speciaal zijn ontwikkeld door het merk, zorgen voor een stralende, stevigere huid. De massage, het stukje ontspanning, vind ik een belangrijk onderdeel. Hierin zal ik je niet teleurstellen. Pas als jij tevreden de deur uit gaat, ben ik dat ook.

Ik hoop je gauw te mogen ontvangen in mijn salon.

Mijn diensten

Clarins schoonheidssalon

Clarins is een exclusief Frans schoonheidsverzorgingsmerk dat zich richt op welzijn door natuurlijke ingrediënten. De Clarins-behandelingen worden uitsluitend manueel uitgevoerd. Ik word jaarlijks getraind door Clarins om up-to-date te blijven. Tijdens de behandeling worden de 100% natuurlijke oliën van Clarins gebruikt, die niet alleen zorgen voor een mooie huid, maar ook voor complete ontspanning.

Clarins gebruikt meer dan 250 planten in haar producten. Bij mijn behandelingen met Clarins-producten voelt het als een heerlijke ontspannen bubbel waar je eigenlijk niet meer uit wil. Sluit je ogen en geniet.

Bekijk behandelingen

Rodinde Beauty Salon Cadeaubon

Sta je op het punt een vriendin, je grote liefde of je moeder te verrassen? Geef haar een bon van Beauty Salon Rodinde en ze zal je dankbaar zijn. Wie wordt er nou niet blij van echt even een momentje voor zichzelf?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram