De Salon

Beauty Salon Rodinde is gevestigd boven Parfumerie Douglas, middenin het centrum van Ede. In Parfumerie Douglas  wordt u opgehaald door Rinske om naar de salon te gaan. Houd daarbij rekening met een trap.

Wij werken met het prachtige cosmeticamerk Clarins. De natuurlijke producten en de geur van Clarins zorgen voor een heerlijk ontspannend gevoel.  In alle rust kunt u genieten van verschillende behandelingen. Van gevarieerde gezichtsbehandelingen tot ontspannende lichaamsmassages.

Tijdens uw bezoek aan de salon wordt door middel van een huidanalyse bekeken welk huidtype u heeft, om vervolgens in overleg te bepalen welke producten het beste op dat moment voor uw huid geschikt zijn. Onze behandelingen worden voor 75 minuten ingeboekt. Uiteraard kunt u extra onderdelen bijboeken. Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat er extra tijd ingepland kan worden.

Graag tot ziens bij Beauty Salon Rodinde!

Bekijk alle behandelingen

Rinske_schoonheidsspecialiste_edeUw schoonheidsspecialiste

Rinske Sijbrandij is sinds 2008 de trotse eigenaresse van Beauty Salon Rodinde. De naam Rodinde is haar tweede naam. Met veel plezier én passie verzorgt ze uw zorgvuldig uitgekozen behandeling.

Uw afspraak maakt u per telefoon, sms en WhatsApp op 06 20510094. Ook kunt u een behandeling boeken via e-mail info@rodindebeauty.nl.

pinnen-mag-afbeeldingBetaalwijze

U kunt bij ons zowel pinnen als contant afrekenen. Ook de cadeaupassen van Parfumerie Douglas zijn een geldig betaalmiddel.

Douglas-kadoCadeautip 

Een cadeau voor uw grote liefde, een verrassing voor een goede vriend of vriendin, uw moeder in het zonnetje zetten? Geef een heerlijk ontspannende behandeling! Bij Beauty Salon Rodinde kan worden afgerekend met cadeaubonnen van Douglas. Deze kunnen gekocht worden bij de kassa van Parfumerie Douglas.