Het is zomervakantie!

Wat geeft dat een heerlijk gevoel; de zomervakantie! Niets moet alles mag, van dat soort dagen en dat vaak weken lang..

Velen van jullie zullen voor de komende tijd een vakantie geboekt hebben om even lekker bij te komen en te genieten van het prachtige weer, in vaak Zuid-Europa. Sommige van jullie zullen ook alweer terug zijn. Zelf ga ik liever na het hoogseizoen op vakantie (dit jaar van 9 t/m 24 sept.). Het is dan toch minder druk en wat ik de laatste jaren als eind twintiger toch wel prettig vind; het is minder warm. Vaak nog steeds warm genoeg om in m’n bikini te liggen ploffen, om vervolgens een verfrissende duik te nemen.

Als schoonheidsspecialiste probeer ik in de zomermaanden extra alert te zijn om mensen goed mee te geven zich meerdere keren per dag in te smeren, met het liefst een zo hoog mogelijke factor. Als je goed smeert, verbrand je niet en houd je je huid gezond. Of het nu gaat om huidveroudering, ouderdomvlekjes, pigmentvlekken of kwaadaardige cellen die zich in een later stadium kunnen ontwikkelen: Smeer lieve mensen! Ga tussen 12.00-15.00 uur onder een parasol, naar je favoriete lunchtentje of doe een siësta als een echte Zuid-Europeaan. Na een dag bij het zwembad of aan het strand vind dat huidje het heerlijk om ingesmeerd te worden met een verkoelende aftersun, doe dat ook echt. In de salon zie ik schade van de zon aan de huid echt voorbijkomen, bij twijfel adviseer ik iemand om een bezoekje aan de huisart te brengen. Liever 3x laten checken, dan 1x te laat..

Genoeg gewaarschuwd voor dat warme gele bolletje bovenaan de hemel. Wat ik jullie wil meegeven: Geniet! Drink genoeg (water) en eet ook gewoon lekker elke dag een ijsje. Ik wens jullie een hele fijne vakantie!!
En na die tijd: Hydrateren dat huidje.

Liefs Rinske Beauty Salon Rodinde Ede Clarins Douglas Zomer schoonheid

P.s. Bij Douglas ontvang je deze week 25% korting op je zonverzorging.