Beauty Salon Rodinde is dé Clarins Salon van Ede.

Wij zitten boven Parfumerie Douglas. Kom heerlijk ontspannen en gun jezelf een moment
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Mijn naam is Rinske Sijbrandij, 32 jaar oud, moeder van een dochter (2jaar) en ik werk dit jaar alweer 12,5 jaar, met veel passie en liefde voor het vak, als zelfstandig allround schoonheidsspecialiste. Mijn salon is gevestigd boven Parfumerie Douglas, middenin het centrum van Ede. In de winkel word je opgehaald door mij om vervolgens samen naar de salon te gaan. Houd daarbij rekening met een trap (er is helaas geen lift aanwezig).

Ik werk met het prachtige cosmeticamerk Clarins. De natuurlijke producten en de geur van Clarins in combinatie met mijn handen, zorgen voor een heerlijk ontspannend gevoel. In alle rust kunt u genieten van verschillende behandelingen. Van gevarieerde gezichtsbehandelingen tot ontspannende lichaamsmassages.

Tijdens je bezoek aan de salon wordt door middel van een huidanalyse bekeken welk huidtype je hebt, om vervolgens te bepalen welke producten het beste op dat moment voor jouw huid geschikt zijn.

Graag tot ziens bij Beauty Salon Rodinde!

Op dit moment werken wij aan onze nieuwe website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via info@rodindebeaty.nl of 06 20510094

Uw schoonheidsspecialiste

Rinske Sijbrandij is sinds 2008 de trotse eigenaresse van Beauty Salon Rodinde. De naam Rodinde is haar tweede naam. Met veel plezier én passie verzorgt ze uw zorgvuldig uitgekozen behandeling.

Uw afspraak maakt u per telefoon, sms en WhatsApp op 06 20510094. Ook kunt u een behandeling boeken via e-mail info@rodindebeauty.nl.

Beauty Salon Rodinde

06 20510094 Grotestraat 22, 6711 AM Ede Instagram Facebook